در حال بارگذاری اطلاعات

مطالب مرتبط

برگزاری جلسه همکاری بین شرکت صنایع شیر ایران و سازمان فنی حرفه ای

اختصاص جوایز در حوزه محصولات جدید توسط شرکت صنایع شیر ایران

بهره برداری از ۴ طرح بزرگ تولیدی صنایع غذایی شیرین عسل در شبستر

تقدیر از پرسنل نمونه پگاه تهران همزمان با روز جهانی کارگر

بازدید معاون و سخنگوی مدیریت بحران کشور از پالایشگاه غلات زر

نکات دانستنی در خرید لیمو ترش خوب

مهر 1396,17 سرویس خبری مواد غذایی

لیمو ترش میوه درخت لیمو و از مرکبات است. لیمو ترش میوه ای با خواص فراوان است و سرشار از انواع ویتامین ها ست. این میوه بسیار ارزشمند است و اکثر متخصصین تغذیه به مصرف فراوان آن اشاره دارند اما باید نکاتی را راجع به خرید این میوه دانست تا بتوانیم بهترین لیمو ترش را خریداری کنیم.

چطور می توانیم لیمو ترش را برای زمستان نگهداری کنیم؟
لیموهای کاملا سالم را انتخاب کنید. یعنی دقت کنید حتی به اندازه سر سوزن لکه قهوه ای نداشته باشد سپس بشویید و روی دستمالی بگذارید تا دور تا دور لیمو خشک شود فکر می کنم یک ساعت کافی باشد.

بعد وقتی مطمئن شدید که لیمو روی پوستش آبی وجود ندارد داخل نایلون فریزر یا زیپ پک بگذارید و طوری ببندید که هیچگونه هوایی داخل آن باقی نماند بعد با خیال راحت داخل فریزر بگذارید و برای زمستان فریز کنید.موقعی که می خواهید استفاده کنید کافیست یک ربع زودتر از فریزر خارج کنید سپس استفاده کنید.

نکات مهم در خرید لیمو ترش:

• لیمو‎هایی را انتخاب کنید که دارای پوستی صاف و شفاف، درخشان و سالم هستند و وزن زیادی نسبت به سایزشان دارند.

• لیموهایی که پوست کلفت و اسفجی دارند کم آب هستند.

• زدگی و خرابی روی پوست لیموترش نشان دهنده شرایط نگهداری و انبار کردن غیر استاندارد است.

• لیموهای بزرگ را انتخاب کنید چون پر آب‎تر از لیموهای کوچک هستند.

• لیمو ترش پس از چیده شدن نمی رسد پس به هنگام خرید دقت کنید که لیموهای رسیده و مناسب را انتخاب کنید و پس از خرید در یخچال نگهداری کنید. در این شرایط لیموها 1 هفته سالم باقی می مانند.

• به طور معمول، برای نگهداری و انتقال لیمو پوست آن را با مواد نفتی می پوشانند که سالم تر باقی بماند؛ به همین دلیل باید لیمو را خوب بشویید و بهتر است لیموترش هایی را بخرید که در مناطق کشاورزی نزدیک به محل زندگی شما پرورش داده شده اند.

ترفندی برای گرفتن آب لیمو:
اگر می‎خواهید آب‎ لیمو بگیرید ابتدا لیمو را با فشار روی یک سطح صاف بغلتانید. (این کار کمک می‎کند آبلیمو بیشتری تولید شود.) از یک پوست کن یا رنده برای تهیه خلال پوست لیمو استفاده کنید. (از بریده شدن قسمت سفید پوست لیمو جلوگیری کنید زیرا این بخش طعم تلخی دارد.)

منبع: نمناک

ترشترش خریدترش خوبترش دانستنیترش درترش لیموترش نکاتخریدخرید ترشخرید خوبخرید دانستنیخرید درخرید لیموخرید نکاتخوبخوب ترشخوب خریدخوب دانستنیخوب درخوب لیموخوب نکاتدانستنیدانستنی ترشدانستنی خریددانستنی خوبدانستنی دردانستنی لیمودانستنی نکاتدردر ترشدر خریددر خوبدر دانستنیدر لیمودر نکاتلیمولیمو ترشلیمو خریدلیمو خوبلیمو دانستنیلیمو درلیمو نکاتنکاتنکات ترشنکات خریدنکات خوبنکات دانستنینکات درنکات لیمو