در حال بارگذاری اطلاعات

مطالب مرتبط

کنسرو خیار شور برش خورده محصول جدیدی ازفراورده های غذایی سمیه

بازدید معاون سازمان حفاظت محیط زیست از پالایشگاه غلات زر

انتخاب شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی به عنوان « صادرکننده نمونه استانی»

نستله‌ی ایران؛ کارخانه‌ی غذایی که هیچ پسماندی را دور نمی ریزد

تجلیل از گروه صنایع غذایی شیرین عسل در همایش بین المللی فرآورده های حلال

نکاتی مهم برای خرید گوشت قرمز

مهر 1396,16 سرویس خبری مواد غذایی

هنگام خریداری گوشت به مشخصات ظاهری آن توجه كنید : گوشت باید تمیز و بدون خون مردگی و اثر ضربه ، ذرات خارجی و لكه های غیر طبیعی باشد . دقت كنید كه گوشت باید رطوبت طبیعی خود را داشته باشد . همچنین ، رنگ گوشت باید طبیعی باشد و بوی بدی ندهد . چربی گوشت ، سفت و رنگ آن سفید یا متمایل به سفید است. اگر از گوشت منجمد بسته بندی شده استفاده می كنید ، نباید آثار پارگی در بسته بندی مشاهده شود .

برای تمیز كردن سطح گوشت ، باید آن را با یك پارچه تمیز و مرطوب یا حوله كاغذی پاك كرد ؛ زیرا فرو بردن گوشت در داخل آب یا خیس كردنش ، باعث از دست رفتن طعم و مواد مغذی و معطر گوشت می شود .

منبع: تبیان

برایبرای خریدبرای قرمزبرای گوشتبرای مهمبرای نکاتیخریدخرید برایخرید قرمزخرید گوشتخرید مهمخرید نکاتیقرمزقرمز برایقرمز خریدقرمز گوشتقرمز مهمقرمز نکاتیگوشتگوشت برایگوشت خریدگوشت قرمزگوشت مهمگوشت نکاتیمهممهم برایمهم خریدمهم قرمزمهم گوشتمهم نکاتینکاتینکاتی براینکاتی خریدنکاتی قرمزنکاتی گوشتنکاتی مهم