در حال بارگذاری اطلاعات

مطالب مرتبط

برگزاری جلسه همکاری بین شرکت صنایع شیر ایران و سازمان فنی حرفه ای

اختصاص جوایز در حوزه محصولات جدید توسط شرکت صنایع شیر ایران

بهره برداری از ۴ طرح بزرگ تولیدی صنایع غذایی شیرین عسل در شبستر

تقدیر از پرسنل نمونه پگاه تهران همزمان با روز جهانی کارگر

بازدید معاون و سخنگوی مدیریت بحران کشور از پالایشگاه غلات زر

نکاتی مهم برای خرید گوشت قرمز

مهر 1396,16 سرویس خبری مواد غذایی

هنگام خریداری گوشت به مشخصات ظاهری آن توجه كنید : گوشت باید تمیز و بدون خون مردگی و اثر ضربه ، ذرات خارجی و لكه های غیر طبیعی باشد . دقت كنید كه گوشت باید رطوبت طبیعی خود را داشته باشد . همچنین ، رنگ گوشت باید طبیعی باشد و بوی بدی ندهد . چربی گوشت ، سفت و رنگ آن سفید یا متمایل به سفید است. اگر از گوشت منجمد بسته بندی شده استفاده می كنید ، نباید آثار پارگی در بسته بندی مشاهده شود .

برای تمیز كردن سطح گوشت ، باید آن را با یك پارچه تمیز و مرطوب یا حوله كاغذی پاك كرد ؛ زیرا فرو بردن گوشت در داخل آب یا خیس كردنش ، باعث از دست رفتن طعم و مواد مغذی و معطر گوشت می شود .

منبع: تبیان

برایبرای خریدبرای قرمزبرای گوشتبرای مهمبرای نکاتیخریدخرید برایخرید قرمزخرید گوشتخرید مهمخرید نکاتیقرمزقرمز برایقرمز خریدقرمز گوشتقرمز مهمقرمز نکاتیگوشتگوشت برایگوشت خریدگوشت قرمزگوشت مهمگوشت نکاتیمهممهم برایمهم خریدمهم قرمزمهم گوشتمهم نکاتینکاتینکاتی براینکاتی خریدنکاتی قرمزنکاتی گوشتنکاتی مهم