در حال بارگذاری اطلاعات

مطالب مرتبط

مدیر عامل جدید صنایع شیر ایران منصوب شد

برگزاری جلسه مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران با معاون اقتصادی و سرمایه گذاری استان سمنان

شرکت شیرین عسل به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان مواد غذایی در نمايشگاه گلفود دبی

جايزه ملی نشان برتر ايران به برند شیرین عسل اهدا شد

نخستین همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی برگزار گردید

نکاتی درباره رب گوجه فرنگی

مهر 1396,01 سرویس خبری مواد غذایی

رب گوجه فرنگی به عنوان یک چاشنی اصلی در تهیه غذاهای ایرانی می باشد .عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجه فرنگی مانند انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان لیکوپن است.درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه های صنعتی می شود.ضمن اینکه معمولا میزان نمک در رب گوجه های خانگی معمولا نا مشخص است و در موارد زیادی این میزان بیشتر از حد مجاز آن (2٪ ) است و این در حالیست که در برخی موارد دیگر میزان نمک بسیار کم بوده و منجر به مستعد شدن شرایط برای ایجاد آلودگی های قارچی زود هنگام می شود.

افزودن هرگونه مواد نگهدارنده، قوام دهنده و رنگ به رب گوجه ممنوع بوده و تقلب محسوب می‌شود که این موارد در آزمایشگاه مواد غذایی مورد آزمون قرار می‌گیرد و موارد تخلف به مراجع قانونی گزارش می‌شود از این رو به مصرف‌کنندگان محترم توصیه می‌شود در صورت مصرف رب گوجه‌های صنعتی حتما از محصولاتی که دارای پروانه ساخت معتبر از وزرات بهداشت و درمان می باشند استفاده کنند. در صورت تمایل به تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ضمن رعایت اصول بهداشتی، این محصول را در حجم کم تهیه کرده و در ظروف درب دار شیشه‌ای و در یخچال نگهداری کنند و از خریداری رب‌هایی که تحت عنوان رب خانگی بدون بسته‌بندی و مشخصات هستند جدا خودداری شود.

 

منبع: فودنا

دربارهدرباره ربدرباره فرنگیدرباره گوجهدرباره نکاتیربرب دربارهرب فرنگیرب گوجهرب نکاتیفرنگیفرنگی دربارهفرنگی ربفرنگی گوجهفرنگی نکاتیگوجهگوجه دربارهگوجه ربگوجه فرنگیگوجه نکاتینکاتینکاتی دربارهنکاتی ربنکاتی فرنگینکاتی گوجه